Καριέρα στα KFC


Στα KFC έχουμε ως επίκεντρο τον Άνθρωπο, είτε είναι επισκέπτης, είτε είναι μέλος της μεγάλης οικογένειας των ΚFC. Αυτός είναι και ο λόγος που εργαζόμαστε σκληρά και επενδύουμε τόσα πολλά για τη διατήρηση και ανάπτυξη ενός καταπληκτικού εργασιακού περιβάλλοντος για όλα τα Μέλη των Ομάδων μας. Στα εστιατόριά μας εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους διοίκησης, προσαρμοζόμαστε συνεχώς στις αλλαγές, ενθαρρύνουμε την πρωτοβουλία, επιβραβεύουμε την εξαιρετική απόδοση και δημιουργούμε συνεχώς ευκαιρίες εξέλιξης για τους Ανθρώπους μας!

Oι Αξίες μας

  • Πιστεύουμε σε όλους τους Ανθρώπους
  • Κρατάμε το επίπεδο των εστιατορίων μας ψηλά
  • Κάνουμε την διαφορά
  • Αναπτύσσουμε συνεχώς την τεχνογνωσία μας
  • Δουλεύουμε ομαδικά
  • Επιβραβεύουμε τα μικρά και τα μεγάλα επιτεύγματα της ομάδας

Εκπαίδευση

Στα KFC η δομημένη εκπαίδευση είναι το κλειδί της επιτυχίας. Επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας. Αναγνωρίζουμε εξατομικευμένα τις εκπαιδευτικές ανάγκες, παρέχουμε εκπαίδευση μέσα στα εστιατόριά μας και ταυτόχρονα πραγματοποιούμε εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια, ενισχύοντας έτσι τις ικανότητες των ανθρώπων μας, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητά τους και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις που επιβάλλει η κάθε θέση εργασίας.

Εξέλιξη

Στα KFC δημιουργούμε συνεχώς ευκαιρίες ανάπτυξης για όλους τους εργαζόμενους. Το μονοπάτι εξέλιξης είναι πάντα διαθέσιμο για αυτούς που θέλουν να χτίσουν την καριέρα τους στην εστίαση! Εάν θέλεις κι εσύ να ανήκεις σε μια εταιρεία που συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας μοναδική  εμπειρία εξυπηρέτησης σε κάθε επισκέπτη της, τότε στείλε μας το βιογραφικό σου.