Τι κάνει το φαγητό μας ξεχωριστό

1. Ελληνικό κοτόπουλο!

Το κοτόπουλό μας είναι Ελληνικό και είναι Αγγελάκης! Η παράδοσή του γίνεται με καθημερινά δρομολόγια στα εστιατόριά μας, από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Αγγελάκης ΑΕ, στον Πουρνό Ευβοίας.

2. Συνθήκες διαβίωσης κοτόπουλων

Οι εγκαταστάσεις της Αγγελάκης ΑΕ και οι συνθήκες διαβίωσης των κοτόπουλων KFC, ελέγχονται εξονυχιστικά για την πιστοποίηση της εφαρμογής των προτύπων του Animal Welfare.

3. Πρώτες Ύλες

Όλοι οι προμηθευτές μας διαθέτουν πιστοποίηση GFSI και ελέγχονται για την εφαρμογή των Διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων Υγιεινής & Ασφάλειας τροφίμων, τόσο από διεθνείς οίκους αξιολόγησης, όσο και από ανεξάρτητους εσωτερικούς επιθεωρητές, που πιστοποιούν ότι όλες οι Α’ ύλες που χρησιμοποιούμε συμμορφώνονται πλήρως με τις υψηλές προδιαγραφές που έχουν συμφωνηθεί.

4. Πιστοποίηση Μαγείρων

Κάθε μάγειρας πιστοποιείται 2 φορές τον μήνα στην εκτέλεση συνταγών! Μόνο έτσι κάνουμε περήφανο τον Συνταγματάρχη Sanders!

5. Έλεγχος λαδιών

Ο έλεγχος οξύτητας των λαδιών στις φριτέζες μας γίνεται 2 φορές την ημέρα και αντικαθίστανται αμέσως, ώστε να μην ξεπεράσουν ποτέ τα επιτρεπόμενα όρια!

6. Διαδικασίες παρασκευής

Κοσκινίζουμε το αλεύρι πριν από κάθε πανάρισμα. Συνολικά, μπορεί να γίνονται μέχρι και 100 κοσκινίσματα την ημέρα σε κάθε εστιατόριο.

7. Έλεγχος ποιότητας

Πριν βάλουμε στον δίσκο το κοτόπουλο, ελέγχουμε κάθε ένα κομμάτι.

Αν δεν είναι τέλειο, το αποσύρουμε!

8. Διάρκεια παραμονής στον θάλαμο

Ο χρόνος παραμονής στον θερμοθάλαμο, είναι συγκεκριμένος για κάθε διαφορετικό μέρος κοτόπουλου και αποσύρεται αμέσως μόλις τον ξεπεράσει.

Για παράδειγμα, τα ολόκληρα κομμάτια κοτόπουλου (C.O.B) παραμένουν 90 λεπτά, ενώ τα Crispy strips 45 λεπτά. Ούτε λεπτό παραπάνω!

9. Θερμοκρασία κοτόπουλου

Η θερμοκρασία του κοτόπουλου, σε όλη τη διάρκεια παραμονής του μέσα στο εστιατόριο, δεν ξεπερνάει ποτέ τους 4ο C, ενώ μόλις βγει από την φριτέζα, δεν είναι ποτέ κάτω από 82ο C!

10. Θερμοκρασία λαχανικών

Η θερμοκρασία των λαχανικών στο σημείο παρασκευής, είναι πάντα χαμηλότερη από 5ο C. Με αυτό, δεν παίζουμε! Τα λαχανικά μας πλένονται ακολουθώντας πιστοποιημένες διαδικασίες βάσει του ISO 22000 (HACCP).

11. Διάρκεια παραμονής υλικών

Ο χρόνος παραμονής των υλικών μας (όπως λαχανικά, τυρί, μπέηκον κλπ.) στο σημείο παρασκευής των γευμάτων είναι maximum 4 ώρες. Ούτε 1 λεπτό παραπάνω!